Beoordelingen van Bassano Hilversum

Recente recensies

5.0
Astrid
22 oktober 2021

Supersnel bezorgd en weer heeeeeel lekker

Martin
13 oktober 2021

Gewoon echt heel goed: snel, warm en vooral erg lekker!

Astrid Pieters
30 september 2021

Was weer goed verzorgd, aardige bezorger

Martin
27 september 2021

Broodje hamburger, spareribs en pasta: alle drie heerlijk en goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
20 september 2021

Snel en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid Pieters
18 september 2021

Zoals ALTIJD weer super snel bezorgd, goed warm eten en vriendelijke bezorger!!

Astrid Pieters
5 september 2021

Was weer top en snel bezorgd door vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
21 augustus 2021

Blij dat jullie weer open zijn! Weer heerlijk spareribs gegeten, snel bezorgd door aardige bezorger

Astrid
20 juli 2021

Mijn favoriete restaurant, altijd supersnel bezorgd door vriendelijke bezorger en de spareribs zijn verrukkelijk

René
16 juli 2021
Martin
11 juli 2021

Zoals altijd erg lekker en alles goed warm! Ook op zondag behoorlijk snel bezorgd. Kortom: top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
11 juli 2021
Eelco
10 juli 2021

Beste, Ik bestel regelmatig spare ribs bij u, maar gisteren vielen ze erg tegen. Het was taai en viel erg 'zwaar' op de maag. Ik bespaar u de details. Zou het kunnen dat ik de opnieuw opgewarmde leftovers van de dag ervoor heb gekregen? Ik hoop dat het iets eenmaligs was. Met vriendelijke groet, Eelco

Astrid Pieters
7 juli 2021

Mijn lieveling spareribs, zo lekker en altijd supersnel bezorgd door vriendelijke bezorger

Danielle
4 juli 2021

Goeie spareribs en altijd vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
24 juni 2021

Een half uur eerder bezorgd dan werd voorspeld. Lang geleden dat ik spare ribbs kon bestellen, maar ze zijn nog net zo goed als vroeger. Heb genoten. De pizza pesto was ook heerlijk vond mijn gast aan tafel. Ben me alleen wezenloos geschrokken van de prijs.

Astrid Pieters
11 juni 2021

Altijd supersnel, warm en bijzonder lekkere spareribs

Menno
7 juni 2021

Top zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
5 juni 2021

Weer zoals altijd goed verzorgd en op tijd

Eva
20 mei 2021
Johan
16 mei 2021

Heerlijk gegeten, bestelling was in 20 minuten bezorgd. Zeker aan te raden !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique w
15 mei 2021

Fantastisch lekkere pizzaa!! Ga zeker nog eens bestellen

René
1 mei 2021

Als vanouds, heerlijk en snel bezorgd

Annemiek
28 april 2021

Heerlijk en ook nog heel snel bezorgd!

Rick
27 april 2021

Eerste keer dat we hier bestelt hebben (ondertussen al een tweede keer bestelt). TOP PIZZA!! Groot, goed belegd en dunne bodem. Onze nieuwe favoriet!

Stefan
26 april 2021
Astrid Pieters
26 april 2021

Beste spareribs van het Gooi

Gulnara
26 april 2021

Super lekker spareribs!

Martin
5 april 2021

Erg lekkere pizza's en snel bezorgd!

Myra
2 april 2021
René
31 maart 2021

Zoals altijd, lekker en op tijd

David Pel
21 maart 2021

De bestelling werd snel en goed afgeleverd. Het voedsel was kwalitatief goed. Echter had de bezorger geen wisselgeld bij zich. De bezorger kwam dat keurig nog langs brengen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
9 maart 2021

Eten was niet echt warm en de spareribs hier en daar zwart, zonde!

Carlotta
8 maart 2021

Top...en de alleraardigste bezorger van het Gooi. Eten ruim voldoende,warm ,smakelijk en goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niek
3 maart 2021

Heerlijk zoals altijd!

Myra
26 februari 2021
Myra
22 februari 2021

Heerlijk waren de spareribs, en een zeer vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B van doorn
20 februari 2021

Sparibs bbq waren zo goed als koud aangekomen, dat was jammer

René
14 februari 2021

Altijd goed, lekker en op tijd!!!!!

Wonder
13 februari 2021

Minder dan normaal geen broodje met kruidenboter en dunne friet jammer

Jan
10 januari 2021

Op de afgesproken tijd kunnen ophalen. Wij hebben heerlijk spareribs gegeten.

Astrid
8 januari 2021

Altijd top, snelle bezorging!

René
1 januari 2020

Zoals altijd , alles weer fantastisch. Goed begin van het nieuwe jaar!!!! Voor iedereen de beste wensen

Dana
28 december 2020

Sparerips was heerlijk en patat zoals altijd goed knapperig Echter was de pizza deze keer een stuk minder dan verwacht. Er zat salami op i.p.v. chorizo En er zat witte ui op i.p.v. rode ui Bijna dezelfde producten maar wel jammer als je het specifiek besteld en er al voor moet bijbetalen en dan niet het gewenste krijgt. Daarbij was de bodem deze x minder goed gebakken dan normaal slappe deeg in het midden i.p.v. vers en knapperig. Niet Bassano waardig ...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
14 december 2020

Echt de lekkerste spareribs van Hilversum

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
6 december 2020
Barbara
6 december 2020

Super snelle bezorging , werd na gebeld wat voor gratis frisdrank ik wilde hebben . Spareribs waren heerlijk

M van Dijk
3 december 2020

Pas als moet bezorgd worden krijg ik bericht dat is allen kip geen lamsvlees Dat wisten ze niet erder ???

Jan
3 december 2020

Heerlijk zo als altijd , netjes en op tijd bezorgd.

Wim
29 november 2020

Was weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gert-Jan
29 november 2020

Spareribs en pizza waren weer perfect. De pasta met Zalm was heerlijk en rijkelijk gevuld met Zalm! Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
28 november 2020

Lekker broodje shoarma en snel geleverd door vriendelijke bezorger

Dion
22 november 2020

Is echt goeie

de Vos
21 november 2020

Bestelling was sneller klaar dan verwacht en werd er keurig over opgebeld. Stond klaar toen ik het kwam afhalen en werd vriendelijk geholpen. Eten zelf was goed en meer dan ik verwacht had. Zeer tevreden.

Hilhorst
21 november 2020

Altijd prima!

Jamil
18 november 2020
Voerman
15 november 2020

Keurig op tijd.lekkere spare ribs 5sterren

Christine
13 november 2020

Supersnelle bezorging. De lekkerste lamsshoarma van Hilversum.

Els
9 november 2020

Pizza was perfect, de spareribs minder lekker dan ik gewend ben. Beetje aangebrand en minder van smaak. Aardappeltjes kwamen als één blok uit het bakje, jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
8 november 2020

alles is gewoon top

Astrid
30 oktober 2020

Supersnel bezorgd en weer lekkere spareribs

Myra
25 oktober 2020

Zijn bijna altijd tevreden , maar helaas vonden we de pizza's koud en de bodem hard dit keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daphne
24 oktober 2020

Heerlijk! Aanrader, ruime porties, super snel bezorgd en lekker! Spareribs en kipshoarma echt heerlijk!

Ilse
18 oktober 2020
Rene
18 oktober 2020

Zoals van ouds. Snelle bezorging en top kwaliteit!!!!

Niels
17 oktober 2020

Heel snel en vriendelijk bezorgd. Pizza was niet bijzonder qua smaak. Erg jammer dat je betaalt voor extra ingrediënt en die vervolgens niet krijgt. Geen goede kennismaking met Bassano.

Simon
16 oktober 2020

Sneller dan verwacht bezorgd, top! Geen zin om te koken maar toch prima gegeten.

Karlijn
10 oktober 2020

Snelle bezorging. Heerlijke pizza en spare ribs. Ruime portie ribs.

J D
9 oktober 2020

Weer netjes op tijd bezorgd, en eten weer heerlijk en genoeg

Myranda
5 oktober 2020

de spareribs zijn altijd goed, helaas de biefstuk en varkenshaas niet die waren helemaal droog en doorgegaard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gulnara
3 oktober 2020

Die Rippen schmecken sehr gut

Richard
23 september 2020

Super lekkere lams shoarma

Martin
7 september 2020

altijd snel en altijd goed maar dit keer misschien iets té snel; het deeg van de pizza calzone was op met name de gevouwen randen echt verre van gaar. Jammer want normaal altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wdamsma
5 september 2020

Geen klachten, snel bezorgd en lekker

Astrid
3 september 2020

Supersnel bezorgd en was weer lekker

René
26 augustus 2020

zoals altijd lekker en snelle levering

Daan
19 augustus 2020

Spareribs waren erg lekker, En het was genoeg. En ze waaren netjes op tijd met de bezorging.

Martin
17 augustus 2020

het was gewoon weer erg goed: smakelijk, warm en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Grace Moes
29 juli 2020

Zoals altijd waren de spareribs perfect! Kwamen zo van het bot. De friet was echter twee keer gebakken, smakeloos en bagger vet. Direct weg geflikkert. Uiensaus was weer heerlijk zoals altijd!

Jan
25 juli 2020
bart
21 juli 2020

kapsalon en spareribs zijn echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gulnara
28 juni 2020

Meine Gaeste fanden die rippchen lekker! Sicher werde die noch mal bestellen! Vielen Dank!

Rene
27 juni 2020

Top, zoals gewoonlijk!!!

Martin
22 juni 2020

Wederom erg goed. Shoarmapakket. Alles goed warm en erg lekker. Snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
15 juni 2020

Salade, shoarma, pizza en pasta besteld en alles even lekker en goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
9 juni 2020

Snel en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
2 juni 2020

Top gedaan is afgeleverd op de tijd die ik doorgaf en was goed te eten en nog lekker warm

René
31 mei 2020

Als vanouds, weer heerlijk gegeten!!!!

Richard
29 mei 2020
Joey Mezieres
28 mei 2020
C. Vermeulen
23 mei 2020

Constante goede kwaliteit en snelle bezorging.

Astrid
21 mei 2020

Supersnelle bezorging

Myranda
21 mei 2020
Gulnara
20 mei 2020

Alles war sehr sehr lekker!

Sandra
12 mei 2020

In eerste instantie kreeg ik een verkeerde pizza, heel snel erna kon ik een nieuwe ophalen en kreeg ik gratis drinken aan geboden. Bij thuiskomst miste helaas de olijven, artisjok en ui op de pizza dus nauwkeurigheid is wel een puntje voor hun. Vriendelijk zijn ze wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

harry
25 april 2020
Myra
17 april 2020
Kees
15 april 2020

Lekkere spareribs en friet (met paprikapoeder)! De bezorging was een stuk sneller dan aangegeven. De meegeleverde broodjes waren een beetje droog.

Jan
14 april 2020

Top verzorgt , zoals altijd

Karlijn
8 april 2020

Wederom spareribs besteld. Dit zijn, toch echt de lekkerste! Goed gemarineerd en gegaard. Mooie grote porties!

Astrid
5 april 2020

Zoals ik gewend ben altijd goed en mooi op tijd

Anoniem
2 april 2020

Lekker!

Ruud
30 maart 2020

Was weer super lekker maar toch klein puntje wat iets minder was de spareribs waren wat taai met harde randen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.
29 maart 2020
Rene
26 maart 2020

Ik ben 1 keer overgestapt naar Argentina, maar nooit meer. Bij jullie weer als vanouds! Eén puntje, het gaat me niet om die €1,65(ik geef de bezorger altijd €2) maar waar is die 7% korting gebleven 😁

C. Vermeulen
25 maart 2020

Lekker eten, zorgvuldig bezorgd.

Sonja
15 maart 2020

Het is al de tweede keer dat we geen stokbrood met kruidenboter bij ons spareribs menu hebben gekregen. Het kan natuurlijk op zijn, maar geef dan extra friet of iets dergelijks. Je betaalt voor het complete menu. Dit maal waren de spareribs ook koud. De smaak van de spareribs en friet zijn wel lekker.

GERTJAN
10 maart 2020

De lekkerste spare ribs! Goed gaar, en goed gemarineerd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
1 maart 2020

Het was weer erg lekker

mike
28 februari 2020

weinig en erg duur vwb de spareribs

Myra
30 januari 2020

Weer heerlijke pizza's

René
27 januari 2020
Ron
26 januari 2020

altijd prima pizza's. alleen dit keer ontbraken de bestelde toppings op de pizza en waren de twee Calzone's leeg in de punten en nog open, niet dichtgedrukt en niet opgebold. Apart, anders altijd alles prima. Mogelijk de drukte van de zaterdagavond? Smaak was wel prima.

GJ
24 januari 2020

Elke keer weer heerlijke spare-ribs! Goede garing en lekker van smaak. Bezorgers netjes aan de deur.

Joey Mezieres
13 januari 2020
iriks
13 januari 2020

het was een halve bak gevuld met waterige saus met niks, waar is de groente? waar zijn de broodjes die je in ieder restaurant erbij krijgt met kruidenboter(2stuks)? voor deze prijs......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
5 januari 2020

Goed verpakt, warm, heerlijke hamburger en salade,wat mij betreft aanrader. De bezorger was top,super vriendelijk en rustig

Jan
5 januari 2020

Lekker eten , op tijd bezorgd.

René
23 december 2019

Mijn vaste adres! Super eten en super bezorgers!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M van Dijk
11 december 2019

Na de problemen van vorige week ( besteld , betaald niks ontvangen ) , is nu alles goed gemaakt, geld teruggestort en extra korting .Eten was weer prima

harry
1 december 2019

heel snel en heel goed

Jan
25 november 2019

Was weer net zo lekker als altijd. Op gevraagde tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joey Mezieres
18 november 2019
Jan
14 november 2019

Lekker zoals altijd. Eerder dan afgesproken gebracht. Netjes en lekker

René
13 november 2019
Joey Mezieres
11 november 2019
Ron
24 oktober 2019

prima en hele snelle bezorging, maar iets ging er dit keer mis: de spareribs en pizza waren amper lauw. Heel jammer. Bij voorgaande bestellingen was gelukkig alles prima, wel vertrouwen in dat het een incident was. Kan de beste wel eens gebeuren.

Anoniem
14 oktober 2019

Snel supersnel, warm, goed verpakt, ruim en heerlijk eten, zeer vriendelijke bezorger Spareribs echt heerlijk, vallen zo van het been, en het uiensausje echt heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joey Mezieres
7 oktober 2019
René
4 oktober 2019

Het wordt eentonig 😂 Alles was weer perfect. Heerlijk gegeten zoals altijd. Misschien 1 puntje, ik vroeg specifiek zonder uien of sambalsaus en ik had al 1 knoflooksaus extra gekocht. Toch 2 uien erbij, had daar liever 2 knoflooksaus voor😁

Jurgen
30 september 2019

Ik bestel vaker bij Bassano en het wordt altijd snel geleverd en het eten zelf is ook voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René
29 september 2019

Zoals altijd, goede kwaliteit. Snelle bezorging. Zeer vriendelijke bezorger.

Richard
24 september 2019
Lekker eten
18 september 2019

Om 17:10 besteld, om 17:30 zaten we al te eten! Supersnel en lekker gegeten. Lieve bezorgjongen, die heel erg snel had gefietst.

Fjodor
14 september 2019
René
6 september 2019

Als vanouds. Goed van smaak en goede porties. En op tijd door vriendelijke bezorger

Linde
6 september 2019

Bezorging was boven verwachting snel, binnen 25 minuten! Het pitabroodje wat ik had zat weinig smaak aan, jammer. Rest was goed.

Annemiek
5 september 2019

Kwaliteit niet wat we gewend zijn helaas. Spareribs wat flauw en veel vet. Hamburger niet lekker. Overigens is dit de eerste keer dat wij deze ervaring hebben, normaal gesproken is het eten heerlijk.

René
10 augustus 2019

Zoals altijd, snelle levering en goede kwaliteit. Weer heerlijk gegeten!!!

John
3 augustus 2019

Lekker eten en heel vlot bezorgd. dus echt een aanrader voor iedereen om eens iets te bestellen bij Bassano

Rene
15 juli 2019
Rene
29 juni 2019

Top, zoals gebruikelijk. Van te voren door Bassano gebeld, dat er iets niet was. Met excuses en bij bezorging, het bedrag retour ontvangen. Keurig!!!

Snel lekker en goedkoop
29 juni 2019

Het was zo snel ik heb het op een vrij dag avond besteld meestal duurt het dan een uur voordat je kan eten maar hier duurde het maar 20 minuten Het heel goedkoop aan de midium pizza (€3,50) had ik echt genoeg Dit is een echte aanrader

Astrid
19 juni 2019

Super

LK
17 juni 2019

De past was veel te zacht en had geen lekkere saus, kant en klaar uit een potje? Het duurde lang voordat ik een bevestigingsmail kreeg, het geld was wel al afgeschreven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René
16 juni 2019
Jacob
14 juni 2019

Alles in goede staat, snel en lekker, jammer dat we allemaal diarree hadden de volgende dag......

Astrid
31 mei 2019
René
19 mei 2019

Als vanouds, heerlijk en goede prijs!

Astrid
18 mei 2019

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik verslaafd ben aan jullie spareribs

Anita
11 mei 2019

Zoals altijd weer heerlijk gegeten, de lekkerste spare ribbs, de lekkerste friet en top knoflooksaus. Echter viel me op dat de hoeveelheid ribbs aanzienlijk minder was nu , minpunt. En is de prijs van de schotel nu ook al aangepast of vergis ik me?

Harry
5 mei 2019

Heerlijke sparrips

Ruud
3 mei 2019

Super goed nog heerlijk warm en lekker mals vlees en grote porties vriendelijke bezorger en netjes op zijn fiets echt een aanrader

Job
1 mei 2019

De spareribs zijn van uitstekende kwaliteit. Super!

HJ
28 april 2019

Heerlijk verzorging was snel en alles goed warm.

Linde
28 april 2019

Bezorging 20 min eerder dan aangegeven, zeer fijn! En dat op koningsdag.

Michel
27 april 2019

Porties spareribs zijn geen 500gr !!! Jammer...

Rene
26 april 2019

Bestel regelmatig en altijd snel en lekker. Deze keer helaas de frietjes niet helemaal doorbakken . Maar voor de rest alles okay

Eleni
26 april 2019
Benschop
15 april 2019

Wij hebben genoten, van de spareribs. Komen zeker terug, erg lekker. Dank aan degene die de spareribs zo lekker maakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

victor
11 april 2019

De friet was slap, er ontbraken producten, de salade bestond uit een paar blaadjes ijsbergsla en een plakje tomaat. De spareribs en de shoarma waren verder wel prima

Astrid
7 april 2019
Dave
6 april 2019

Perfecto!

René
29 maart 2019
Elvira
15 maart 2019

Héérlijke spare-ribs, vlees viel bijna van het bot zo gaar. En de bezorging was 15 minuten eerder dan aangegeven (was op een donderdag). Top!

Jan
9 maart 2019

Netjes op tijd geleverd. Goede kwaliteit. Erg lekker Een echte aanrader

René
7 maart 2019

Net terug vanuit Oostenrijk, had me er al helemaal op verheugd. En het was als vanouds weer heerlijk en snel. Top zaak!

Sjors
23 februari 2019
Astrid
23 februari 2019
Sjors
18 februari 2019
Charlie
12 februari 2019

Lekker eten en een snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vvonneke
8 februari 2019

op tijd bezorgd, goed warm en heerlijk van smaak waren de broodjes shoarma. we hadden groot bestelt met extra pitabroodje en dat was echt ruim voldoende. prima eten.

René
8 februari 2019

Super, zoals vanouds. Snel en goede kwaliteit!!!

Dennis
29 januari 2019

Kwaliteit is minder dan de afgelopen keren. Ook was pittig niet echt pittig en ontbraken de broodjes met kruidenboter

Wendy
29 januari 2019

Heb eigenlijk maar 1 puntje....had de pittige spareribs, maar vond ze absoluut niet pittig. Denk dat dit vergeten was...verder helemaal top, een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gosia
26 januari 2019
Sjors van Voorthuijzen
23 januari 2019

Ik heb een pizza margherita en een hamburger besteld. Het eten was snel klaar en het was super lekker!

Astrid
21 januari 2019

Weer top zoals gewoonlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lex
20 januari 2019

Lekkere spareribs en friet. Het was allemaal goed warm en snel bezorgd (25 minuten). Ik zou er weer bestellen.

Anoniem
17 januari 2019

Spareribs en pizza waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Myranda
7 januari 2019
Astrid
6 januari 2019

Zoals altijd heerlijke spareribs

Halleen
2 januari 2019

Snelle bezorging. Spareribs voor 2 genomen. Ruime portie, en heel erg smakelijk. Ze waren smakelijker als bij de Gulle Graeff. Frietjes waren lekker gekruid.

Guido
30 december 2018

Pizza en spare ribs waren weer lekker en erg snel bezorgd. Beleg op de pizza is ruim voldoende, maar mag iets meer naar de buitenkant van de pizza worden verdeeld in plaats van geconcentreerd in het midden.

Anita
19 december 2018

zoals altijd perfect, de lekkerste patatjes ook.

G.I.M. Koot
20 november 2018

Snelle levering en de kwaliteit zoals altijd zeer goed. Erg lekker

M.vuur
19 november 2018

Lekkere pizza, Lekkere hamburger, de ribbetjes waren redelijk. Frietjes met kruiden waren lekker. De salade was niets aan maar dat is overal als je een slaatje krijgt bij een menu. Het biertje was ijskoud!. We hebben ons bijna dood gegeten. Heerlijk. We komen terug.

Corrie
3 november 2018

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd.

Sander
27 oktober 2018

Hele lekkere patat en bijzonder lekkere spareribs!

Astrid
21 oktober 2018
Astrid
12 oktober 2018

Heerlijke spareribs

Gijs
11 oktober 2018

Dikke prima! Snel bezorgd en lekker eten!

Wil
11 oktober 2018

Bestelling mooi op tijd, vriendelijke bezorger. Heerlijk gegeten....

de Bruijn
1 oktober 2018

Eten was erg lekker. Er zat een salade bij zonder ananas i.v.m. aangegeven allergie, maar het verwijderen van ananasstukjes die al in het bakje hebben gezeten is helaas niet voldoende. Daardoor toch allergische reactie.

Giuseppe I.M. Koot
20 september 2018

Het eten is zoals altijd erg lekker en snel geleverd. Dit is echt een aanrader!

Jacob
19 augustus 2018

Was niet geheel wat was besteld maar goed te eten en lekker snel!

Sonny
28 juli 2018

Heerlijk eten en lekker op tijd ga zo door ??

Harry
27 juli 2018

Fantastisch!

Charlotte
26 juli 2018

Top service! Spareribs werden iets later bezorgd dan gewend maar daar werd van de voren netjes over gebeld en gevraagd of dit geen probleem was. Als het een probleem was geweest dan konden we de bestelling nog ruilen voor iets anders. Spareribs waren er alsnog een uur later dus prima op tijd. Porties zijn altijd lekker ruim en het spareribsmenu voor 2 personen is dan ook ruim voldoende. Patat is altijd lekker omdat er patatkruiden op zit. Spareribs zijn lekker mals en goed gekruid. Kortom top service en top eten, hier blijf ik bestellen.

Shanna
14 juli 2018
P. Blom
6 juli 2018

Binnen een kwartier bezorgd en superlekker! Complimenten!

Giuseppe I.M. Koot
1 juni 2018

Ik heb al vaker bij Bassano besteld en was altijd lekker. Of je nu een brrodje pizza of salade besteld, e is altijd veel zorg aan besteed. De bezorging is meestal zeer vlot, maar begrijp dat als het erg druk is dit iets langer duurt.